Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria 10. osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
798
Egy ABCD téglalapban AB = 12 cm, BC = 7 cm. A BC oldalt a P pont AP : PB = 2 : 3 arányban osztja. A CP egyenes az AB oldalt Q pontban metszi. Mekkora a BQ, a CP ill. a PQ távolság?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem tudok rájönni, hogy is nézne ki egy ábra ehhez a feladathoz :(
0