Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

HÁZIDOLGOZAT! Légy jó mindhalálig.

386
Sziasztok! A félévi átlagom 4.5 és egy fogalmazást kéne írnom, hogy a tanárom megadja a jobb jegyet. A fogalmazásnak a 11. fejezetben lévő tárgyalásról kell szólnia. Ezt is olyan módon, hogy középpontban Misi álljon. Ezalatt arra gondolok, hogy amikor történik valami akkor mindenhez Misi érzelmeit hozzáfűzni, és hogy ezalatt az egész tárgyaláson keresztül hogyan érzi magát. A tárgyalás során amihez nincs köze Misinek azt elég lenne csak megemlíteni. A könyvet olvastam csak nem vagyok túl jó fogalmazásból. NAGYON szépen megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
LégyJóMindhalálig, tárgyalás, házidolgozat
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
A pedellus, aki kicsit tüdőbajos de jó kiállású ember, a második óra közben jött be és szólított, éppen a számtan példámat írtam, csak annyit mondott hogy menjek vele az igazgatói szobába. Várni kell, toporgok ideges vagyok rossz előérzetem van. Nem kellett sokat várni mégis most ez a kis idő is örökkévalóság volt. Belépek és a pedellus bejelent a deres szakállú igazgató úrnak, akinek szúrós tekintete, hasít mélyen belém, még jobban megrémülök, érzem lassan a reszketés fog el. Egyszer csak tekintélyes igazgató úr felém mordul és olyat mondd: "Milyen reskontót sikkasztottál el?". Egyre hangosabban kezdi elbeszélni, hogy mit tettem, pontosabban mit nem tettem, miközben velem ordít civil úr békítve próbálta nyugtatni.
0