Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
681
Mekkora a kör sugara, ha kerülete 10.7 cm-rel hosszabb az átmérőjénél?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2rπ=2r+10,7 /2
rπ=r+5,35
3,14r=r+5,35 /-r
2,14r=5,35 /:2,14
r= 2,5

0