Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Magnézium

Főoldal » Általános iskola » Kémia
821
Mi a magnézium égetésének az egyenlete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

3
2Mg + O2 = MgO
1

magnézium+oxigén=magnézium-oxid
(Ha nem tanultátok még a periődusos rendszert így írd le)
0

2Mg + O2 = 2MgO
0