Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Valaki tudna segíteni sos !

Csatoltam képet :
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
11. c) 6b, 2a, 11c, 9e, 7x
7. 3,5x2pl. x=2 , 3,5*2=x, x=7
-a 6os feladat is ugyanilyan mint a 7es, csak ott 2 számot kell behelyettesíteni
Módosítva: 6 éve
0