Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megtudná ezeket a feladatokat oldani?

Főoldal » Középiskola » Matematika
501
Képet csatolok.
https://i.imgur.com/2noZm7W_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium
Azokban a feladatokban szeretném a segítséget kérni ahol a betűk bevannak karikázva és ahova HF van írva.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a C lesz a forditottan aranyos, van a törtfuggveny (1/x)
Azt kell abrazolni (2,2) lesz a kozeppontja, es mivel a szamlaloban -1 van tukrozd az y tengelyre az uj fuggvenyt
0

A második feladat:
0