Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Le tudnátok írni a sorrendtet? (angol)

295
melyik betű melyik számhoz tartozik ? köszi
Itt a fordítás: A Kanadai hatóságok azon dolgoztak, hogy rájöjjenek, hogyan tudott egy 20-as éveiben lévő férfi hogyan tudott feljutni egy Hong Kong-ból Kanadába tartó gépre, miután öregnek adta ki magát.
A fiatal férfit elfogták, miután okt.29-én Kanadába ért. A média szerint amikor felszállt a gépre egy élethű szilikon fej és nyak maszkot viselt ami öregnek álcázta.
A Kanadai közbiztonsági miniszter megerősítette az esetet, de nem tett semmilyen további megjegyzést.
A férfi menedékjogot kért Kanadában, ezért nem tehették közzé a nevét, vagy hogy honnan származik.
A férfi fel tudott szállni a gépre útlevés és iratok nélkül. Nála volt egy amerikai "beszállókártyája" (a cucc amivel lecsekkolsz és mehetsz a gépre) aki már korábban lefoglalta ezt.
Emberünk ázsiai, és a maszk miatt egy öreg fehér embernek nézett ki.
A Kanadai Határszolgálati Ügynökség(?) szerint a férfi ellopta egy amerikai utas beszállókártyáját, és ezt használva jutott fel a gépre.
Egy vizsgálat folyik a reptéren ez ügyben. A reptér felelőssége, hogy ellenőrizzék az utasok személyazonosságát, megnézni a teljes arcukat, és eldönteni, hogy elmúlt-e 18, és hogy megegyezik-e az iratain lévő adatokkal.
A CBSA szerint több mint valószínű, hogy utazás közben elment a wc-re és levette a maszkját, mert már nem volt rá szüksége. Azt is megállapították, hogy az imposztor a kezeinek a "korát" nem rejtette el.
A poggyászában találtak kesztyűt, szilikon maszkot, és egy nagyon vastag szemüveget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, sorrend
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szerintem így van sorrendben.

1. Emberünk ázsiai, és a maszk miatt egy öreg fehér embernek nézett ki.

2. A férfi fel tudott szállni a gépre útlevél és iratok nélkül. Nála volt egy amerikai "beszállókártyája" (a cucc amivel lecsekkolsz és mehetsz a gépre) aki már korábban lefoglalta ezt.

3. A Kanadai hatóságok azon dolgoztak, hogy rájöjjenek, hogyan tudott egy 20-as éveiben lévő férfi hogyan tudott feljutni egy Hong Kong-ból Kanadába tartó gépre, miután öregnek adta ki magát.

4. A Kanadai Határszolgálati Ügynökség(?) szerint a férfi ellopta egy amerikai utas beszállókártyáját, és ezt használva jutott fel a gépre.
Egy vizsgálat folyik a reptéren ez ügyben. A reptér felelőssége, hogy ellenőrizzék az utasok személyazonosságát, megnézni a teljes arcukat, és eldönteni, hogy elmúlt-e 18, és hogy megegyezik-e az iratain lévő adatokkal.

5. A poggyászában találtak kesztyűt, szilikon maszkot, és egy nagyon vastag szemüveget.

6. A CBSA szerint több mint valószínű, hogy utazás közben elment a wc-re és levette a maszkját, mert már nem volt rá szüksége. Azt is megállapították, hogy az imposztor a kezeinek a "korát" nem rejtette el.

7. A férfi menedékjogot kért Kanadában, ezért nem tehették közzé a nevét, vagy hogy honnan származik.

8. A Kanadai közbiztonsági miniszter megerősítette az esetet, de nem tett semmilyen további megjegyzést.

9.A fiatal férfit elfogták, miután okt.29-én Kanadába ért. A média szerint amikor felszállt a gépre egy élethű szilikon fej és nyak maszkot viselt ami öregnek álcázta.
0