Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!! NAGYON FONTOS LENNE

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1106
Határozd meg az egyenlő szárú háromszög keresett adatait,majd számítsd ki a kerületét és területét.
1,a=5,6cm b=3,5cm ma=? mb=?
Határozd meg a húrtrapéz keresett adatot, majd számítsd ki a kerületét és területét.
1,a=7,5cm b=10cm c=? m=6cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, Matematika, sos, házi, fontos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1