Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy matek hazi. Segitseg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
555
A telapo peksegben reggel eladtak a kalacsok harmadat, delben maradek ketnegyedet, es estere 14 kalacs maradt. Hany kalacs volt eredetileg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
kalácsok száma: x
(2*(x/3))/4=14
x/3=28
x=84 kalács volt eredetileg.
0