Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. a) 136+65=201
b) 8064/8=1008
c) 602*7=4214
d) 1800-723=1077
2) páros
3. a) x=2 b) x=1;4;7
4. maradék 8⇒ 9-cel osztunk le
9*2+8=26
5. 49*16-41*45+25*49=49*(16+25)-41*45=49*41-41*45=41*(49-45)=4*41=164
6. x=1
7. 999/27=37
a=3 ⇒ 333+37=370 ami osztható 37-tel
8. 846
0