Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodrendű kémia kötés számításos feladat

Főoldal » Középiskola » Kémia
401
1,2*10 a 23-on db Kén-trioxid normál állapotban hány dm3?
n=N/NA azt tudom ezután hogyan kell neki kezdeni előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket/segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Nagyon szépen köszönöm előre is a választ!
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
n= V / Vm = 0,2 mol
Normál állapotban van, tehát: 0,2mol*22,41mol/dm3=4,482dm3
2