Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatolom a képet!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
403
Ezt kéne megoldani egy körről!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a sugar (r) mindig az atmero (d) fele, d=2r
Kerület=2rπ
Terület=r²π=r*r*π
Helyettesits be.
0