Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika Feladatok 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
475
Ezekre szeretnék megoldást kérni, köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika, rugalmas ütközés, rugalmatlan ütközés
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1.
igen, ha a két labda sebessége és szorzata egyenlő
2.
v =I/m=15000 kg*m/s /1000kg=15 m/s
3.
a)az illető sebességével ellentétes irányú lesz, M*v2-m*v1=0
M = 300 kg
m = 60 kg
v1 = 2,5 m/s
fejezd ki ami kell, és helyettesíts be. (0,5 m/s lesz)
b) p=F*Δt=m*v1=150 kg*m/s másikra is ugyanannyi hat.
0