Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsenaz algebrai összevonásban

Főoldal » Általános iskola » Matematika
598
1-a+5a+ 3a-2-6a+4,5=
3,4+b+3b-b+2b-2,5-3b+4=
c+5c-3c+1+c-2,9-1,5+1,9+2,5-2=
5-7xy+13-6+2xy+8-3xy-15=
8h-15+2h-3h-5h+4h-3dh+25=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
=a+3,5
=2b+4,9
=4c-1
=-8xy+5
=3h+10 (remélhetőleg a d csak hiba)
1