Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem tudom megoldani az egyenletet

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
2 2
(x + x + 1)(x + x + 2)=6
Nem ertem hogy mit kell itt csinálni es bocsanat de nem tudom hogy hogy kell itt negyzetet irni de remelem latszik
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ebből megérted?
Ez volt a feladat? (x2 + x + 1)(x2 + x + 2)=6
Máskor így is írhatod: (x^2 + x + 1)(x^2 + x + 2)=6
Módosítva: 6 éve
0