Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számológép segítsége nélkül ki lehet számolni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
559
Számológép segítsége nélkül ki lehet számolni ilyen gyököt vagy nem, ha igen akkor hogyan kell?

⁶√64

√ mivel nem tudok gyökjelet be írni, ezért ezzel helyetesítettem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel `64=2^6`, ezért `root(6)(64)=root(6)(2^6)=2`.
Módosítva: 6 éve
0