Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Találkoztam egy lovaggal

150
Sziasztok egy 8-10 mondatos fogalmazást kell a fönti címmel írjunk ha tudtok bármilyen ötletet kérlek segítsetek köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Napsütéses délután volt. Éppen az erdőben voltam, ott olvastam. Az erdő számomra mindig megnyugtató hely volt, ahol távol tudtam lenni a világ zajától. Későre járt már, anyukámnak megígértem, hogy időben hazaérek. Már sötétedett, és rólam tudni kell, hogy nagyon félek a sötétben, akkor még az erdő nyugodtsága sincs rám hatással. Már az út felénél jártam, a fák kiszortották az addig maradt fényt is, alig láttam valamit. Egyszer csak egy furcsa, rémísztő hangra lettem figyelmes. Nem tudtam hirtelen mi az, de annyira megijedtem, hogy nem mertem tovább menni a hazavezető úton. Kővé dermedten álltam, szememet kezemmel becsuktam. Pár perc elteltével egy kedves hang szólt hozzám: Ne félj, nem kell félned. -mondta. Kinyitottam a szemem és láttam, hogy egy lovag áll előttem, a hang meg amitől féltem annak a lova volt, akit éppen etetett. Páncélján megcsillant a ezüstös holdfény, kedes tekintettel nézett rám, elmesélte, hogy éppen egy sikeres hadjáratról tér vissza hazájába. Ha már ott volt és találkoztunk hazakísért, és egész úton beszélgettünk. Aztán elbúcsúztunk egymástól és aznap egy érdekes napot hagytam magam mögött: találkoztam egy lovaggal!

Eléggé meseszerű, de nekem ilyen történet jutott eszembe, én a helyedben valami liyesmit írnék.
0