Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
A 7-es feladatban tudnátok segíteni!? Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`a_2=a_1+d` és `a_5=a_1+4d` alapján

`a_5-a_2=3d=1/5-1/2=-3/10`

`d=-1/10`

Ellenőrzés: `1/2-3/10=frac{5-3}{10}=1/5`
Módosítva: 6 éve
0