Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos, holnap dolgozat lesz (geometria)

Főoldal » Középiskola » Matematika
591
1.egy haromszog kettő oldala a=6, b=9 cm, a kozbezárt szogfelezo hossza 5cm.
Mekkora a harmadik oldal?

2.van egy haromszog ahol
a=15cm
mb=6cm
mc=5cm
Mekkora b, c oldal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Egy megoldási lehetőség az első feladathoz a képen. Érthető?
0

"a masikat meg lehet ennyi adatbol oldani?"
Gondolom, igen. (Ha meg lehet szerkeszteni, akkor ki is lehet számolni.)
0

Tessék: "Levezetve".
(Azt hittem, hogy ezt magadtól is megoldod)
0