Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatolom képet!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
64; kellene megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Négyzet: a•a=0,34•0,34=0,1156 dm²
Téglalap:a•b=2,5•4,6=11,6cm²
Paralelograma: b•mb=4•2,5=10m²
Rombusz:a•a=5•5=25dm²
Trapéz: a+c•m=8+6•5=35cm²
2 2
Deltoid: e•f=4•7=14dm²
2 2
Ha valami hibás, azért elnézést kérek.
Utóirat:
a+c•m osztva 2 vel
e•f osztva 2 vel
Csak a kettes arrébb csúszott.
Módosítva: 6 éve
0