Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
Kérlek segítsetek az alábbi feladat megoldásásban.
Előre is köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ábra

K = `4*8` = 32 dm

`m^2` + `4^2` = `8^2`

m = `root()(8^2-4^2)` = `root()(48)` = 6,93 dm

T = `2*Delta` = `2*(8*m)/2` = `8*6.93` = 55,44 `dm^2`.
0