Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2 geometriai feladattal nem boldogulok, segítene valakiha tud, akarmelyikben

Főoldal » Középiskola » Matematika
462
SOS Holnap dolgozat lesz.
Előre is koszonom.

1.egy haromszogben
a=15cm
mb=6cm (magassag)
mc=5cm
Mekkora a, b, c oldal?

2.Haromszog ket oldala 6 es 9 cm, a kozbezárt szogfelezo 5cm.
Mekkora a harmadik oldal?

3.Haromszog egyik oldala 10cm, a masik ket oldalhoz tartozo sulyvonal 9cm, 12cm.
Mekkora a terulete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Melyik kettővel nem boldogulsz?
Itt van a harmadik:
0

Maradjunk a tegezésnél interneten.
Az első feladat:
0

Akkor ez egy negyedik feladat ?
0