Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika dolgozat!

Főoldal » Középiskola » Fizika
519
Ha egy gáz térfogata 10(ötödiken)Pa nyomáson 5 literrel nőtt,mekkora volt a térfogati munka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

W = `-p*DeltaV` = `-10^5*0.005` = -5000 J = -5 kJ.
0