Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika dolgozat!

Főoldal » Középiskola » Fizika
465
Mennyivel változik egy mol nitrogén belsőe energiája,ha 0Celsiusról 546celsiusre növeljük?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`DeltaE_b` = `f/2*n*R*DeltaT` = `5/2*1*8.314*(546-0)` = 11348.61 J

0