Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
410
Csatoltam képet. Segítsetek legyszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`m*g` = `D*x`

D = `(m*g)/x` = `(0.1*10)/0.01` = 100 `N/m`

T = `2*pi*root()(m_2/D)`

`m_2` = `(T^2*D)/(4*pi^2)` = `(0.6^2*100)/(4*3.14^2)` = 0,913 kg
0