Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Nagyon kellene a segítség , szeretném megcsinalni , de egyszerűen nem vagyok rá képes .

86
Fél-fél oldalas fogalmazásokat kellene írni,úgy, hogy ezekkel a mondatokkal kezdődnek .

1. Szerintem az emberiség nem kerülheti el / elkerülheti a világvégét, mert ...

2. Nem tartom elképzelhetőnek a férfi-nő viszony javulását , mert ...

3. Az önbizalomról az a véleményem , tapasztalhatom , hogy az ember képes/képtelen változtatni rajta , mert...


4. A mostani kormány nem veszi figyelembe , hogy ........,mert........


5. Háromféle ismerhetünk van a világ, az élet keletkezéséről, a fajok eredetéről:
a.) a tudományos evolúció elmélete , amit az iskolák tanítanak ;
b.) a teremtés története Istennel, amit a vallások hirdetnek;
c.) UFO-elképzelés , miszerint idegen világokból érkezett az élet a mi Földünkre.
Az én véleményem az , hogy .......
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Etika, fogamazas, magyar, sos
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

1
Az ötödiket választanám én személy szerint, ha ez segítség és mindenképpen a kettes állítással értek egyet. Lehetne úgy kezdeni, hogy: Az én véleményem az, hogy a világ úgy keletkezett, hogy Isten teremtette, ahogy a Bibliai teremtéstörténetben olvashatjuk. Miért értek egyet ezzel az állítással? Úgy gondolom, a világ nem véletlenül alakult meg. Nem csupán véletlen egybeesés, hogy megalakult az univerzum, és kialakult az élet. A világ egy mestermű, Isten tökéletességének és tudásának az alkotása. Ha ránézünk egy házra, tudjuk, hogy volt építője, akkor is ha nem látjuk, mert a házak nem építik meg magukat. Ahogyan egy festménynél is látjuk, hogy a festmény nem festi meg magát, kell, hogy legyen egy festő. Kell, hogy legyen Isten, hiszen mindez nem alakul ki önmagától. A fák, az állatok, a levegő, az ember, minden apró teremtmény Isten végtelen szeretetét és zsenialitását sugározza irántunk. A világ csodálatosnak van alkotva, de mi, emberek bűnösök vagyunk, s eltávolodtunk Istentől. Viszont Isten mindig végtelen szeretettel és bocsánatra készen vár ránk.

Ez lenne egy része a fogalmazásomnak, ha nekem kellene írni, bár őszintén, Istenről nagyon sokat tudnék írni, mert nagyon érdekel és örülök, hogy leírhattam, ha bármit is segített. Csak ne stresszelj rá!
És, ha már erről írtam a fogalmazást, Isten szeret, sose felejtsd el, olyannyira, hogy 2000 évvel ezelőtt Jézus lejött a földre, hogy megváltson, és nagyon szeret, és ha elmondod Neki a bűneidet és megbánod, megbocsát, és megváltoztat, ha behívod az életedbe szívből. „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy Egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz Benne, el ne vesszék, hanem örökké éljen!” Jn 3:16 Mindenkinek az ajtaján kopogtat Jézus és tapasztalatból mondom, hogy mennyire csodálatos Isten. Az Ő mesterműve vagy, különleges vagy és kivételes, nincs még egy ilyen ember, mint te. Okkal vagy itt a földön, mert Isten akarta, hogy legyél és én is örülök, hogy vagy, mosolyogj sokat.)❤
-1