Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Általános négyszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
456
Adott a két alap: a=12cm, c=4cm
És a szárak :b=7cm, d=6cm
Szögeinek kiszámítása kell és :m, T, K

Nem tudom mit számoljak ki először
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Na most akkor általános négyszög, vagy trapéz?
Két alapról és szárakról trapéz esetén szoktunk beszélni !
Ha trapéz, itt a megoldás: https://ehazi.hu/q/30347
Módosítva: 6 éve
0