Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

NAGYON SÜRGŐS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
618
Az ABCD téglalap sikjára merőlegesen felvesszük az AS= 3 cm szakaszt. Ha AB=4 cm és AC=5 cm, számitsátok ki: a) d(S, BC) , b) d(S, DC), c) d(S, BD) .
d-távolság
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nézd meg! https://www.geogebra.org/m/hputvfyt
Így érthető?
0