Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Általános trapéz

Főoldal » Középiskola » Matematika
587
a=12cm, c=4cm, b=7cm, d=6cm
Ki kell számolni a szögeit és a T, K, m.
Hogy kell kiszámolni a szöget? Melyikkel kezdjem?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Én így kezdeném:
0