Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Abrazold grafikusan a kovetkezo fuggvenyeket mindegyiket kulon abran

Főoldal » Általános iskola » Matematika
611
x-x+1=1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
ez biztos jó?
mert ezt ha ábrázolni kell akkor F(1;1) pontot kell csak ábrázolni
f(x)=ax+b lineáris függvény
f(x)=1
ax+b=x-x+1=1
x-x+1=1
1=1
y=1
x=1
0