Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
479
egy abcd trapez bc pontjanak felezopontjat jeloljuk F-fel
mekkora az FAB szog
ha AB=6cm
CD=2 cm
AD= 7 cm
AF= 1.5 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Az AF 1.5 cm?
Módosítva: 6 éve
0

Sajnálom, hogy nem válaszoltál. (Azért kérdeztem, mert kicsit furcsa alakja van trapéznak, de számolásnál minden rendben.)
0