Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Kalória számlálás, makrók

50
Már edzek egy ideje és mivel stagnál a súlyom ezért nemrég belekezdtem a kalória számolásba.
Egy nap 2540 kalóriát kell bevigyek (60 g zsírt, 140 g fehérjét és 360 g szénhidrát). Nekem nem sikerült a fent leírt zsír, fehérje és szénhidrát betartanom(vagy túl sokat vittem (például zsírból) vagy túl keveset (például szénhidrátból)). A leírtak alapján valaki összetudna állítani nekem egy reggelit, ebédet és vacsorát?

A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kalória, makrók
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

1
Hmm.. nem vagyok szakértő, de ez elég kevés ahhoz, hogy bárki - még egy szakértő is - megmondja, hogy mit csinálj.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy könnyen lehet az edzés programoddal is baj, mivel különböző testalkatokhoz különböző edzéseket szoktak javasolni. Vagy nem pihensz 2 edzés között megfelelő mennyiséget stb-stb.
De én még olyan emberről sem hallottam, aki teljes pontosággal követett volna valamiféle étrendet, ugyanis közel lehetetlen. Ezeket nagyjából szokták követni, leginkább a kalória bevitelt, mivel az erősen összefügg a súlyváltozással.

Ha komolyan választ keresel, akkor tényleg egy hozzáértővel beszélj, mert akkor rád tudja szabni a válaszát. Ha nem, akkor itt van ez a csávó, aki elég jó videókat készít a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=DqXReXD_wZc
0