Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megkérem aki tud, légyszives segítsen..előre us köszönöm..

Főoldal » Általános iskola » Matematika
594
Adott az ABC háromszög, amelyben AB=8cm, AC=10cm és m(Â)=60°.

Számítsd ki:
-A BC oldal hosszúságát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tanultátok már a koszinusz-tételt?
Ha nem, akkor két derékszögű háromszögre bontom...
-1