Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szimmetrikus trapéz

Főoldal » Középiskola » Matematika
442
Kaptam három adatot,
Alfa=78°
a=10cm
c=3cm
Ki kell számolni : b, alfa, béta, mc, középvonal, T, K, x, e oldalakat. Valaki tudná e az egész feladat megoldását levezetéssel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
@khazal? Esetleg tudnád?
0