Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Rombusz

Főoldal » Középiskola » Matematika
485
Ha megvan adva a rombusz területe ami 4m négyzet cm, és az alfa =76°. Akkor hogyan számoljam ki az oldalait és mivel kezdjem?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
T = `a*m` = `a*a*sinalpha`

`a` = `root()(T/(sinalpha))` = `root()(4/(sin76))` = 2,03 cm
0

És hogy számoljam ki az e és az f oldalt?
0