Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy gépkocsi 90km/h sebességgel, 500 méter utat tesz meg. Mennyi idő alatt teszi meg ezt az utat?

Főoldal » Középiskola » Fizika
536
.....
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

v = 90 `(km)/h`

s = 500 m = 0,5 km

t = `s/v` = `0.5/90` h = `(3600*0.5)/90` s = 20 s
0