Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy test 20 m/s sebességgel 5 percig mozog. Mekkora utat tesz meg ezalatt az idő alatt?

Főoldal » Középiskola » Fizika
427
A címben ott van a kérdés TwT
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
t = 5 perc = 300 s

v = 20 `m/s`

s = `v*t` = `20*300` = 6000 m = 6 km.
0