Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Általános iskola » Matematika
496
szamitsd ki a teglatest terfogatat ha az egy csucsban talalkozo eleinek hossza 3cm, 30dm, 50 mm,2m.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a = 3 cm

b = 30 dm 50 mm = 305 cm

c = 2 m = 200 cm

V = `a*b*c` = `3*305*200` = 183000 `cm^3` = 183 `dm^3`
0