Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 12. Osztaly. Tudna valaki segiteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
673
Egy szavalyos haromszog alapu csonk gula alapele 18cm, fedolapjanak ele 12cm, magassaga 10cm. Mekkora a csonka gula terfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem nem számoltam el sehol:
Megjegyzés: Észrevetted, hogy a kérdésed száma egy érdekes szám? https://www.google.com/search?q=palindrom&oq=palindrom&aqs=chrome..69i57j0l7.3654j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Módosítva: 6 éve
0