Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tangens, Koszinusz, Kotangens

Főoldal » Középiskola » Matematika
754
Tudnátok ebben a három feladat megoldásában segíteni?:) Nagyon megköszönném.
1; Egy háromszög oldalai a=15 b=11 c=13,Mekkora a "b" oldalhoz tartozó súlyvonala?
2;Egy háromszög vonalai úgy aránylanak egymáshoz, mint 5:1:4. Mekkorák az oldalai, ha a=2 ?
3; Egy háromszög területe 20cm2, Két oldala a=20cm és b=5cm. Mekkora a harmadik oldala?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, Koszinusz, Tangens, Kotangens
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha tanultad már a koszinusz-tételt, akkor az első feladatot így például:
1