Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kocka

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
Kocka felszíne +tèrfogata,ha 1négyzet kerülete 348cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K = 4a = 348


a = `K/4` = `348/4` = 87 cm

A = `6a^2` = `6*87^2` = 45 414 `cm^2`

V = `a^3` = `87^3` = 658 503 `cm^3`
0