Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány liter 82fokos víz kell egy 22 literes vizhez ami 15fokos hogy 36 legyen

Főoldal » Középiskola » Fizika
460
Help
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`x*82` + `22*15` = `(x+22)*36`

x = `(22*(36-15))/(82-36)` = 10,04 liter víz kell a 82 fokosból.
0