Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koszinusz tétel

Főoldal » Középiskola » Matematika
2580
Mekkora egy 18N és egy 42N nagyságú, 87fok54perc szöget bezáró erő eredője?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
87 fok 54 perc az 87,9 fok
c^2=18^2x42^2-2x18x45xcos87,9
c^2=2032,66
c=45,09 N
0