Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi! térgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
830
Egy kocka átlósíkjának területe 25 2  cm². mekkora a térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A kocka átlósíkjának területe: `a^2*root()(2)` = `25*root()(2)`

a = 5 cm

V = `a^3` = `5^3` = 125 `cm^3`
0