Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felszín, térfogat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
808
1.Téglatest
A=4,5cm
B=3,4cm
M=c=5,8cm
V=?
A=?

2.Háromszögalapű hasáb
A=5,5 cm
B=4 cm
C=3,5 cm
M=3 cm
V=?
A=?

3.Paralelogramma alapú hasáb
a=4,5 cm
b=3cm
Alfa=45°
M= 5cm
V=?
A=?

4.Deltoid alapú hasáb
a=5,4cm
b=3,2cm
E=7,5cm (szimetriaátló)
M=3cm
V=?
A=?

5. Trapéz alapú hasáb
a=6 cm
Alfa=75°
d=2,5cm
Béta=60°
b=2,8cm
M=5 cm
V=?
A?

Felszín és térfogat számításnál kérlek levezetést is írjatok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Már mindegy, mert megoldottam.
0