Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

5 c osztály Boldog új évet kívánok minden kinek

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
Bontsd torzstenyezore. a)144. b)42 .c)60. d)63. e)50. f)200; g);90; h)110.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
5. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, 144 = `2*2*2*2*3*3`

b, 42 = `2*3*7`

c, 60 = `2*2*3*5`

d, 63 = `3*3*7`

e, 50 = `2*5*5`

f, 200 = `2*2*2*5*5`

g, 90 = `2*3*3*5`

h, 110 = `2*5*11`
1