Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
2440
Mekkora a térfogata 1400 kg olajnak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Az olaj sűrűsége 0,9 `g/(cm^3)` (vagy `(kg)/(dm^3)` )

A térfogata:

V = `m/rho` = `1400/0.9` = 1556 `dm^3`
1

Beszoptad barátom 67 
0