Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"tedd ki a művelet jeleket,hogy igaz legyen"

Főoldal » Általános iskola » Matematika
551
? = kis kocka amibe az eredményt kellene írni
720 ? 8 ? 11 ? 8 = 2
320 ? 280 ? 10 ? 50 = 0
880 ? 40 ? 20 ? 18 = 20
600 ? 200 ? 250 ? 50 =100
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 8osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
720 / 8 - 11 * 8 = 2 ⇔ 90 - 88 = 2
0

320 - 280 + 10 - 50 = 0
880 / 40 - 20 + 18 = 20
600 - 200 - 250 - 50 =100
0