Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek fejtörő

Főoldal » Általános iskola » Matematika
451
Úgy kapta a gyerek ezeket hogy nem is vették még
419:2,1=
3,21:11=
8,62:1,3=
6,08:2,3=
40,5.0,16=
5,08:16=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem tudtam segíteni :)
1