Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gáztörvények - 368

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1

`c_(O_2)` = `4/32` = 0.125 `(mmol)/(dm^3)`

`c_("old")` = 1,36 `(mmol)/(dm^3)`

`p_(O_2)` = `c_(O_2)/c_("old")*p` = `0.125/1.36*101325` = 9313 Pa = 9,313 kPa
0